Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


 

 

 

Toivon valoa ja iloa teidän kaikkien elämään!

Kyllä tästä ennen kokemattomasta tilanteesta selvitään! Ei anneta pelolle valtaa, sillä stressi heikentää vastustuskykyä.  Ollaan järkeviä ja noudatetaan annettuja ohjeita. Kyllä tästäkin seuraa jotain hyvää, vaikka sitä voi olla vähän vaikea tällä hetkellä uskoa.  

 

 

 

 Koko kehon tasapainottamiseen: 

Reiki

etähoitona 30 €

 

 

  

Nyt myös kanta-asiakasjärjestelmä...

 

  

Vatsan alueelta rasvaa ja nestettä poistavalla 

KRIOPLAST erityishoidolla katoaa senttejä vyötäröltä jo yhdella hoitokerralla.

 

 

LAHJAKORTTI on kätevä tapa muistaa lahjansaajia!

 - voit saada sen myös postitse, (-ja vaikka ei postin kautta enää ehtisi, onnistuu kuitenkin) soittamalla tai sähköpostilla jossa kerrot yhteystietosi, lahjakortin) saajan nimen ja hoidon/summan. Laskun saat sähköpostiisi tai postissa lahjakortin mukana.

 

 

Purentalihasten huolto

 

Purenta- ja narskutteluoireita, päänsärkyä ja lihaskireyttä kasvoilla?

Narskuttelu on hyvin yleinen vaiva. Siitä on nyt mahdollista päästä eroon lyhyellä hoitojaksolla.

Pään ja kasvojen lihasten rentoutuessa verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu ja  se näkyy myös ihossa!

Tervetuloa! : )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 

 

 

 

 

NBE 500 RADIOFREKVENSSIHOITO

Kasvoille ja vartalolle

Nannic Radiofrekvenssihoidosssa  elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa, kollageenin ja elastaanin tuotantoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu jolloin ihon kimmoisuus paranee ja juonteet pehmenevät. Suositellaan sarjahoitona. Hyviä tuloksia saatu mm. akneen, couperosaan, arpiin (raskauden ja aknen aiheuttamiin arpiin), venymäjälkiin, pigmenttiläiskiin, paikallisiin rasvakertymiin ja jopa ruusufinniin sekä psoriasikseen.

Iho näyttää hyvältä heti hoidon jälkeen. Säännöllisesti hoidettuna hoitotulokset säilyvät hyvin. Hoito on kivuton ja miellyttävä: siihen voi jopa nukahtaa!

Uudistuneiden seerumien ja boosterin ansioista hoito on entistäkin tehokkaampi!

 

STRESSINLIEVENNYSHOITO

Kivuton ja lempeä hoito, jossa käsitellään selän ja hartioiden lihakset radiofrekvenssilaitteella ja Nannicin siihen  kehittämällä  voiteella. Verenkierto vilkastuu ja lihakset lämpenevät ja rentoutuvat.

 

KASVOHOITO NANNIC-TUOTTEILLA

Jos  Radiofekvenssihoito ei jostakin syystä sovi,  voi samoilla  tehokkailla tuotteilla  toteuttaa  kasvohoidon manuaalisesti.  Siihen kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava naamio, hieronta, alginaattinaamio ja loppuvoide. 

 

KRIOPLAST VARTALOHOITO

Krioplast  erityishoito on kehitetty poistamaan vatsan alueen rasvaisuutta ja tturvotusta  ja kiinteyttämään ihoa. 

Hoito aktivoi verenkiertoa ja nestekiertoa ja poistaa kuona-aineita. Naamion sisältämien vihreän teen, Laminaria-merilevän ja hevoskastanjan yhteisvaikutuksesta rasva-aineenvaihdunta paranee, elimistö puhdistuu ja hoikistuu. Hoito aloitetaan mikroverenkiertoa parantavalla kuorinnalla ja hoidossa käytettävät muut aineet tukevat ja voimistavat Krioplastin vaikutusta ja näin saadaan hoidosta mahdollisimman tehokas, tuntuvia ja näkyviä tuloksia aikaansaava.

 

 

AROMATERAPIA

Aromaterapia on lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia hyödyntäen eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia. Sillä voidaan sekä ennaltaehkäistä että hoitaa erilaisia kehon ja mielen ongelmia. Se sopii stressin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, lihaskipujen ja -jännitystilojen hoitoon, immuunipuoolustuksen vahvistamiseen, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, ihon ongelmiin, reuman ja fibromyalgian tukihoidoksi...

Todella rentouttava hemmotteluhoito, vaikka mitään vaivaa ei olisikaan.

 

SUKLAAHIERONTA

... nautinto joka ei lihota! Ylellinen, pehmeä ja hellävarainen hoito joka lievittää uupumusta, masennusta, väsymystä ja stressiä. Siinä käytetään  lämmintä raakasuklaasta, kaakaovoista ja manteliöljystä valmistettua suklaata, joka vapauttaa kehoon mielihyvähormoneja. Hoito pehmentää, vahvistaa, elvyttää ja kiinteyttää ihoa, kohottaa mielialaa ja edistää unen saantia. Se sopii kaikille ja on ihana hemmottteluhoito.

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on tuhansia vuosia vanha ayurvedinen, hellävarainen, turvallinen ja silti tehokas hoito, joka taatusti lievittää arkielämän stressiä. Se rentouttaa särkeviä ja jäykkiä niska- ja hartialihaksia sekä edistää hiusten kasvua ja elvyttää pään verenkiertoa.

Hoidossa käsitellään hartiat, käsivarret, niska, pää, korvat ja kasvopisteet asikkaan istuessa tuolilla. Todella rentouttava "stressipesu"!

 

CONQUEST RENTOUTUSHOITO JA KASVOHIERONTA

"Tehotipat omasta elimistöstä", energisoiva, korjaava käsittely, joka pohjautuu ayurvediseen hoitoperinteeseen ja  kohottaa kasvot sekä mielen.  Se on luonnonmukainen kasvojen kohotus. Käsittely herättää kehosi käyttämään voimavarojaan solutasolla. Menetelmällä pystytään kohentamaan ulkonäköä luonnollisesti.

 

PURENTALIHASTEN HUOLTO

Narskuttelusta ja purentakiskoista on mahdollista päästä eroon jopa lyhyellä hoitojaksolla. Hoidossa käsitellään sekä ulkoiset että sisäiset purentalihakset ja opetellaan niiden rentouttamista. Pään ja kasvojen lihasten rentoutuessa verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu ja se näkyy myös ihossa!

 

REIKI

Reiki on tuhansia vuosia vanha luonnonmukainen hoito, joka on tullut länsimaihin idästä.  Sillä voidaan energiatasolla hoitaa kaikkia sairauksia ja sitä käytetään nopeuttamaan toipumista leikkauksista, vammoista ja sairauksista ja lääkehoidon tukena. Se on jo osa julkista terveydenhuoltojärjestelmää ainakin Britanniassa, Saksassa, Hollannissa ja USA:ssa. 

Reiki ei voi vahingoittaa ketään, se on energiaa, jolla on pelkästään myönteisiä vaikutuksia, joten se sopii kaiki

 

PARAFIINIKÄSIHOITO

Parafiinihoito kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ja karheaa ihoa sekä auttaa nivelkipuihin. 

 

Lisätietoja hoidoista ja ajanvaraus; Irmeli Sairanen p. 040 0435 269